Hevoset.info

Mikä on paras hevosrotu? Yleisö päättää!

Pisteet

Sinulla on tällä hetkellä 6 pistettä käytettävissäsi ja seuraavan aikapisteen saat 54 minuutin kuluttua.

Siis mitkä pisteet?

Saat pisteitä tietyn määrän tietyn ajan kuluttua. Pisteet ropisevat automaagisesti IP-osoitteellesi. IP-osoite on sellainen numero, jolla yksilöidään se tietokone, joka on netissä. Jos käytät nettiä kotoasi, siellä on eri IP-osoite kuin esimerkiksi koulussa. Jos käytät kaikki pisteet kotoasi, koulun netissä voi olla lisää ellei joku toinen ole jo ehtinyt käyttää niitä.

…ja mitä niillä "pisteillä" voi oikein tehdä?

Pisteitä voi antaa hevosroduille! Voit päättää kuinka monta pistettä hevosrotu mielestäsi ansaitsee. Esimerkiksi voit käyttää kaikki pisteet islanninhevoseen, eli issikkaan. Kaikki antamasi pisteet vaikuttavat hevosrodun sijoittumiseen toplistalla. Mitä enemmän pisteitä rotu saa, sitä korkeammalle se nousee. Suomeksi sanottuna: mitä enemmän pisteitä hepparotu on saanut, sitä useampi siitä tykkää.

Ööm, saanko lisää pisteitä?

No joo. Saat pisteitä aina kun tietty tuntimäärä on kulunut. Tällä hetkellä kaikki uudet kävijät saavat viisi (5) pistettä aluksi. Sen jälkeen X tuntimäärän jälkeen tilille ropisee lisää pisteitä joko kommentoimalla, lähettämällä hepparodulle esittelytekstin tai valokuvan. Pistesaldo voi olla kuitenkin enintään 25 pistettä. Eli jos tekisit niin, että kävisit antamassa viisi pistettä tänään issikoille ja sitten tulisit uudelleen sivustolle kahden viikon päästä, pisteitä on odottamassa enintään 25 kappaletta. Tässä siis keinot, joilla voi saada pisteitä:

  1. Peukaloita pyörittämällä, eli odottamalla (kaikkein hitain keino).
  2. Kirjoittamalla järkeviä kommentteja heppojen esittelysivuille.
  3. Kirjoittalla asiallisen esittelytekstin sellaisen hepparodun esittelysivulle.
  4. Lähettämällä valokuvan hepparodusta.

Mihin pisteeni hävisivät?

Joku toinen taisi käyttää ne. Jos olet netissä koulun tai työpaikan tietokoneella, usein sellaisessa nettiyhteydessä samaa IP-osoitetta saattaa käyttää koko luokkahuone / toimisto. Silloin jos joku toinen heppahullu käy äänestämässä hevosrotua, ne pisteet vähennetään kyseessä olevan IP-osoitteen pistesaldosta.